The Nike Blast 2014

Nu finns det äntligen lite lite info om nästa the Nike Blast 2014. Detta är ett event som jag har drömt om, alltså innan jag visste att det fanns! Två dagar fyllda med träning…all möjlig slags träning och detta sponsrat/anordnat av Nike. Det låter ju som heaven! Anmälan kan göras från och med den 9e December och själva The Nike Blast 2014 är den 1-2a Februari. Det kommer även föreläsare och jag tror att det kommer bli två dagar boost med inspiration till tusen. Jag SKA gå.

hl_nikeblast_2014

2 thoughts on “The Nike Blast 2014

    • Hej Agneta,
      Nike är lite hemlighetsfulla, så på hemsidan finns tyvärr ingen mer info än när eventet är och när du kan anmäla dig. Men om du söker på Nike Blast 2013 så hittar du information om fjolårets event och det kanske kan svara på några frågor du har.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *